Trustpilot: starstarstarstarstar (7.718 reviews)
Delivery time Betrouwbare en snelle levering
Free delivery Gratis verzending vanaf € 99
Customer Service Klantenservice: 03 270 37 12
Trustpilot: starstarstarstarstar (7.718 reviews)
Delivery time Betrouwbare en snelle levering
Free delivery Gratis verzending vanaf € 99
Customer Service Klantenservice: 03 270 37 12

Promo Packs

Bespaar op contactlenzen en lenzenvloeistof met een lenzenpakket. Met onze promo packs koopt u direct lenzen en reinigingsvloeistof voor 6 maanden en profiteert u van onze combinatiekortingen. Bespaar tot wel 25 euro op een voordeelpakket! Lees meer...
Filteren
Selectie verfijnen
Van hoog naar laag sorteren
 1. ClearVision Intense Prom Pack

  ClearVision Intense Promo Pack

  SferischMaandlenzen
  € 84,70
 2. ClearVision Intense Toric Promo Pack

  ClearVision Intense Toric Promo Pack

  TorischMaandlenzen
  € 104,70
 3. ClearVision Intense Multifocal Promo Pack

  ClearVision Intense Multifocal Promo Pack

  MultifocaalMaandlenzen
  € 124,70

Promo packs

Bespaar op de aanschaf van contactlenzen en lenzenvloeistof door een lenzenpakket te bestellen. Met onze halfjaar promo packs koopt u direct uw lenzen en reinigingsvloeistof voor 6 maanden en profiteert u van onze combinatiekorting. Bespaar tot wel 25 euro op een voordeelpakket.

Voordelen van promo packs

 • De promo packs zijn zeer voordelig geprijsd. Hierdoor kunt u tot wel 25 euro besparen op uw favoriete lenzen en lenzenvloeistof.
 • Door een voordeelpakket lenzen in huis te halen, hoeft u uw voorraad minder snel bij te vullen. Maandelijks contactlenzen en lenzenvloeistof bestellen wordt dan overbodig. Bovendien betaalt u slechts één keer verzendkosten, en bestellingen vanaf 75 euro worden gratis bij u thuis geleverd!

Soorten promo packs

Promo packs zijn verkrijgbaar in vele soorten. De voordeelpakketten zijn er als daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. Ook zijn ze er voor verschillende oogafwijkingen. Zo zijn er voordeelverpakkingen met sferische lenzen, torische lenzen en multifocale lenzen. Kortom, er is een geschikte promo pack voor iedereen.

Merken promo packs

Bij 123Optic hebt u de keuze uit een groot aantal verschillende merken promo packs. Bekende merken waaronder ClearVision, Acuvue en Air optix kan u allemaal extra voordelig aanschaffen als voordeelpakket.

Goedkope lenzen in voordeelverpakking kopen

Wanneer u weet welke sterkte u nodig hebt kunt u voordeelpakketten heel eenvoudig en voordelig online bestellen. Bij 123Optic kan u flink besparen op contactlenzen en nu zelfs nog meer met onze voordelige promo pack! Voor goedkope lenzen en lenzenvloeistof bent u op onze website aan het juiste adres. Bekijk hierboven ons assortiment. Bestel uw contactlenzen online voor een scherpe prijs en ze worden bij u thuis geleverd.

Filteren
Selectie verfijnen
Van hoog naar laag sorteren