Trustpilot: starstarstarstarstar (7.718 reviews)
Delivery time Betrouwbare en snelle levering
Free delivery Gratis verzending vanaf € 99
Customer Service Klantenservice: 03 270 37 12
Trustpilot: starstarstarstarstar (7.718 reviews)
Delivery time Betrouwbare en snelle levering
Free delivery Gratis verzending vanaf € 99
Customer Service Klantenservice: 03 270 37 12

PureVision

PureVision lenzen van contactlensproducent Bausch & Lomb staan bekend als comfortabele lenzen van hoge kwaliteit. PureVision contactlenzen dragen bij aan de gezondheid van uw ogen en bieden optimaal draagcomfort. Lees meer...
Filteren
Selectie verfijnen
Van hoog naar laag sorteren
 1. PureVision 2 (6 lenzen)

  PureVision 2 (6 lenzen)

  SferischMaandlenzen6 Lenzen
  € 24,90
 2. PureVision 2 for Astigmatism (6 lenzen)

  PureVision 2 for Astigmatism (6 lenzen)

  TorischMaandlenzen6 Lenzen
  € 44,90
 3. Purevision 2 for Presbyopia (6 lenzen)

  Purevision 2 for Presbyopia (6 lenzen)

  MultifocaalMaandlenzen6 Lenzen
  € 54,90

PureVision

PureVision lenzen zijn van contactlensproducent Bausch & Lomb. De lenzen staan bekend als comfortabele lenzen van hoge kwaliteit. PureVision lenzen dragen bij aan de gezondheid van uw ogen en optimaal draagcomfort.

De maandlenzen van PureVision bevatten het unieke AerGel dat ervoor zorgt dat uw ogen gehydrateerd, fris en gezond blijven. Hierdoor staan de lenzen bekend als comfortabele lenzen.

De geschiedenis van PureVision

De eerste lenzen van PureVision waren de PureVision zachte maandlenzen gemaakt van Balafilcon A, een silicone hydrogel materiaal. Deze lens verscheen in 2000 op de markt. Het is een dunne lens met een speciale rand voor een extra hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. De opvolger van deze lens was de Purevision for Astigmatism in 2006. Eveneens een maandlens met cilinder voor extra goed zicht. In hetzelfde jaar werd eveneens de PureVision Multifocal lens op de markt gebracht.

In 2011 werd de PureVision 2 geïntroduceerd op de markt. Deze lens maakt gebruik van een nieuwe technologie voor meer comfort en beter zicht. De PureVision 2 is namelijk ontwikkeld met de High Definition technologie en Comfort Moist Technologie. Later verschenen de varianten voor astigmatisme en presbyopie op de markt. Kortom, fabrikant Bausch & Lomb zit niet stil en brengt voortdurend de beste lenzen op de markt. Ze doen er alles aan om te zorgen dat u optimaal comfort ervaart en scherp zicht hebt.

Soorten PureVision lenzen

De contactlenzen van PureVision zijn verkrijgbaar in een breed aanbod en als sferische, torische en multifocale maandlenzen. De lenzen zijn verkrijgbaar voor mensen met bijziendheid en verziendheid. De silicone hydrogel lenzen hebben een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, waardoor u minder snel last hebt van droge ogen.

Maandlenzen dienen iedere maand vervangen te worden. Voor het slapen doet u ze uit en reinigt u ze met een bijpassende lenzenvloeistof zodat u de volgende dag weer kan genieten van propere en gereinigde lenzen.

PureVision merken

PureVision heeft verschillende soorten lenzen. De meest klassieke lenzen zijn de PureVision lenzen. Een ander type lens zijn de PureVision 2 lenzen. Deze maandlenzen bieden een nog scherper zicht, in het bijzonder in donkere ruimtes of in schemering. Ook zijn er PureVision Toric en PureVision Multifocal lenzen.

Goedkope PureVision lenzen bestellen

Bij 123Optic kan u flink besparen op lenzen van PureVision. Voor goedkope PureVision lenzen bent u op onze website aan het juiste adres. Bestel bij 123Optic voor de beste oogzorg en service tegen de beste prijs en ze worden thuis geleverd.

Filteren
Selectie verfijnen
Van hoog naar laag sorteren