Trustpilot: starstarstarstarstar (7.718 reviews)
Delivery time Betrouwbare en snelle levering
Free delivery Gratis verzending vanaf € 99
Customer Service Klantenservice: 03 270 37 12
Trustpilot: starstarstarstarstar (7.718 reviews)
Delivery time Betrouwbare en snelle levering
Free delivery Gratis verzending vanaf € 99
Customer Service Klantenservice: 03 270 37 12

1-Day Acuvue TruEye180 lenzen

Waardering:
96% of 100
1-Day Acuvue TruEye (180 lenzen) zijn sferische daglenzen ontwikkeld voor mensen die intensief hun lenzen dragen. De lenzen zijn van fabrikant Johnson & Johnson, die deze lenzen hebben ontwikkeld met het idee om te zorgen voor een daglens die uitmuntende prestaties levert. De lenzen zijn ontwikkeld voor een optimaal comfort, zicht en hantering.
€ 114,90
SKU
P000000160
Kies je verpakking
90 lenzen
Bespaar € 9,80

Vergeleken met 3 x 30 pack

180 lenzen
Bespaar € 34,50

Vergeleken met 6 x 30 pack

Productomschrijving

1-Day Acuvue TruEye (180 lenzen)

Steeds meer mensen hebben een drukke levensstijl en hebben moeite met het vinden van een lens die hierbij past. 1-Day Acuvue TruEye is ontwikkeld om in deze drukke levensstijl optimaal te presteren. Dit betekent dat ze goed presteren in veeleisende omgevingen en activiteiten. Het lensoppervlak wordt de hele dag vochtig gehouden, zodat de lenzen comfortabel blijven. Zelfs zo comfortabel dat je bijna niet meer door hebt dat je lenzen draagt.

De lenzen zijn ontwikkeld met silicone-hydrogel materiaal, wat ervoor zorgt dat de lenzen zeer comfortabel en zuurstofdoorlatend zijn. De lenzen beschikken ook over een ingebouwd UV-filter wat de ogen beschermt tegen schadelijke UV-straling.

HydraClear® Technologie

1-Day Acuvue TruEye lenzen zijn ontwikkeld met de HydraClear® Technologie. Deze technologie zorgt voor de optimale bevochtiging van de ogen, zodat de lenzen de gehele dag comfortabel blijven. Met dank aan deze technologie zal je geen last meer krijgen van droge ogen.

UV-filter

De lenzen beschikken over een ingebouwd UV-filter dat de ogen beschermt tegen schadelijke UV-stralingen. Let op! Dit is geen vervanging voor beschermende brillen, aangezien lenzen niet het gehele oogoppervlak bedekken.

1-Day Acuvue TruEye (180 lenzen) bestellen

Bestel 1-Day Acuvue TruEye (180 lenzen) goedkoop en gemakkelijk op onze website 123Optic.com. Bij 123Optic ben je verzekerd van een voordelige prijs en een super service. Met alle contactlenzen van topmerken en bijpassende lenzenvloeistoffen, ben je ervan verzekerd dat wij jouw favoriete lenzen snel en goedkoop kunnen leveren!

Specifications

Meer informatie
Verpakking:180 Lenzen
UV Bescherming:Ja
Watergehalte:54,00 %
Zuurstofdoorlaatbaarheid:117,00
Materiaal:Narafilcon A
Fabrikant:Johnson & Johnson
Merk:Acuvue
Submerk:1-Day TruEye
Lenstype:Sferisch
Draagtijd:Daglenzen
Silicon Hydrogel?:Silicone Hydrogel

Reviews

Totaal: Waardering:
96% of 100
Schrijf je eigen review >

Vragen