Trustpilot: starstarstarstarstar (7.718 reviews)
Delivery time Betrouwbare en snelle levering
Free delivery Gratis verzending vanaf € 99
Customer Service Klantenservice: 03 270 37 12
Trustpilot: starstarstarstarstar (7.718 reviews)
Delivery time Betrouwbare en snelle levering
Free delivery Gratis verzending vanaf € 99
Customer Service Klantenservice: 03 270 37 12

Systane Gel Drops10ml

Systane Gel Drops (10 ml) zijn gel druppels ontwikkeld door Alcon. De gel druppels vormen een combinatie van het gemak van een druppel en de bescherming van een gel. Deze oogdruppels zullen de ogen langdurig beschermen en hydrateren. Het draagcomfort zal hierdoor weer toenemen.
€ 18,00
SKU
L000000168
Voor 19:30 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Productomschrijving

Systane Gel Drops (10 ml)

Deze oogdruppels zijn gemaakt van gel en bieden een langdurige bescherming. De gel bescherming geeft een kalmerend en verzachtend gevoel aan de ogen en werkt langdurig, ook gedurende de nacht. De druppels zijn gemakkelijk in gebruik en kunnen worden gebruikt voordat de lenzen in worden gedaan of nadat deze weer uit zijn genomen.

Uniek werkingsmechanisme

Het unieke werkingsmechanisme van deze gel druppels zorgt voor een snelle verlichting van de symptomen van droge ogen. De traanfilm wordt heropgebouwd en de intensieve gel bescherming wordt geactiveerd.

Systane Gel Drops (10 ml) bestellen

Bestel Systane Gel Drops (10 ml) goedkoop en gemakkelijk op onze website 123Optic.com. Bij 123Optic ben je verzekerd van een voordelige prijs en een super service! Met alle contactlenzen van topmerken en bijpassende lenzenvloeistoffen, ben je er verzekerd van dat wij jouw favoriete lenzen snel & goedkoop kunnen leveren!

Specifications

Meer informatie
Verpakking:1 Fles
Conserveermiddel:Ja
Vloeistof Type:Oogdruppels
Oog-aandoening:Droge Ogen, Geïrriteerde Ogen, Vermoeide Ogen, Lensdragers
Vloeistof voor:Harde lenzen, Zachte lenzen
Houdbaarheid:3 Maanden
Samenstelling:Polyethylene Glycol 400 0.4%, Aminomethylpropanol, Boric acid, Edetate disodium, Hydroxypropyl guar, POLYQUAD® (polyquaternium-1) 0.001% , Potassium chloride, Sodium chloride, Sorbitol, Purified water.
Fabrikant:Alcon
Merk:Alcon

Reviews

Schrijf je eigen review >

Vragen