Iedereen heeft verschillende behoeften op het gebied van lenzen en hun verzorging, maar toch zijn er altijd lenzen die net wat populairder zijn dan anderen. Om ervoor te zorgen dat jij een geweldig 2020 hebt, hebben wij een lijst gemaakt van onze populairste contactlenzen, oogdruppels en vloeistoffen van 2020. Zo kan jij kiezen voor de beste contactlenzen om het nieuwe jaar mee in te gaan.

Of je nu bijziend of verziend bent, je verdient contactlenzen die comfortabel zijn voor je ogen. Maar ook als je er over nadenkt om de overstap te maken van een bril naar contactlenzen, wil je waarschijnlijk informatie hebben over alle toplenzen. Om het makkelijker te maken hebben wij de beste contactlenzen van 2020 op een rijtje gezet! Zo kan jij lezen welke lenzen het beste zijn volgens onze klanten.

Beste dagelijkse contactlenzen

Acuvue Oasys 1-Day met HydraLuxe zijn onze beste daglenzen van 2020. Acuvue Oasys 1-Day zijn lenzen van lensfabrikant Johnson & Johnson en zijn ideaal voor mensen met een druk leven. Dankzij de HydraLuxe™ Technologie vermindert de lens het gevoel van vermoeide ogen en zijn de lenzen zeer comfortabel. De lenzen bieden daarnaast een helder en scherp zicht.

Bovendien bevatten de Acuvue-contactlenzen over UV-filters. Hierdoor worden de ogen beschermd tegen stralingen van de zon. Lenzen met een UV-filter dienen als extra bescherming tegen de zon en vervangen daarentegen geen beschermende brillen.

Beste maandelijkse contactlenzen

De Ultra maandlenzen van Bausch & Lomb zijn de winnaar van 2020 in de rubriek voor maandlenzen. Ze bieden een uitzonderlijke combinatie van comfort, zicht en gezondheid voor je de ogen. De lenzen zijn perfect voor mensen die langdurig gebruik maken van beeldschermen. Zo beschikken de lenzen over de MoistureSeal™ technologie waardoor de lenzen tot 95% van het vocht behouden gedurende 16 uur. Het zijn dus goed gehydrateerde lenzen die uitdroging voorkomen. Reden genoeg om tot de beste maandlenzen verkozen te worden!

Waarom kiezen onze klanten voor de Ultra lenzen?

  • 86% van de consumenten vinden de lenzen de hele dag door comfortabel
  • 81% van de consumenten vinden het zicht helder zowel aan het einde als aan het begin van de dag
  • 83% van de consumenten vinden dat het zicht helder blijft, zelfs als ze langdurig achter een beeldscherm werken

Beste tweewekelijkse contactlenzen

Wekelijkse wegwerplenzen zijn een andere goede optie voor mensen met droge ogen die meermaals per maand nieuwe lenzen willen, maar niet meer geld voor daglenzen willen uitgeven. De beste weeklenzen van 2020 zijn de Acuvue Oasys met HydraClear Plus for Astigmatism. Deze lenzen zijn ontworpen voor astigmaten die last hebben van droge ogen. Dankzij het Accelerated Stabilization Design hou je stabiel zicht en zullen de lenzen niet verplaatsen wanneer je met je ogen knippert. Ze hebben een watergehalte van 38% om het vochtgehalte te bevorderen. Dit, terwijl de HydraClear Plus Technologie de lenzen hydrateert en glad houdt.

Beste kleurlenzen

Met gekleurde contactlenzen kun je de kleur van je ogen veranderen en je dagelijkse look verbeteren. Gekleurde lenzen zijn veilig - zolang de lenzen op de juiste manier worden voorgeschreven, gebruikt en verzorgd. Natuurlijk hebben we ook voor kleurlenzen een winnaar. De Queen's Solitaire lenzen benadrukken de natuurlijke schoonheid van je ogen voor een betoverende uitstraling. Deze driemaandelijkse lenzen zijn van lenzenfabrikant Soleko. Dit is een Italiaans bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van gekleurde lenzen. Je look wordt uniek dankzij het exclusieve ontwerp dat 2 kleurlagen combineert.

Beste oogdruppels

Oogdruppels zijn een geweldige eerste behandeling tegen droge of geïrriteerde ogen. Ook voor oogdruppels hebben mensen een voorkeur. Daaruit blijkt dat Blink Contacts Oogdruppels als favoriet naar voren komt. Deze oogdruppels zijn specifiek geformuleerd voor contactlensdragers. Je kan een druppel Blink Contacts aan de binnenkant van elke lens toevoegen voor extra comfort.

Door gebruik te maken van een conserveermiddelvrije formule geven de Blink Contacts onmiddellijk vocht aan de ogen. Dit herstelt de traanfilm, die het vocht rond het oog vasthoudt en het draagcomfort van contactlenzen verbetert. Je hoeft je lenzen niet te verwijderen voordat je de druppels gebruikt.

Beste lenzenvloeistof

Het is niet onbelangrijk om je lenzen goed te verzorgen. De lenzenvloeistof die het beste werkt volgens onze klanten is ClearVision Multi-Purpose Solution. De vloeistof is speciaal ontwikkeld voor mensen met gevoelige ogen en reinigt, smeert en desinfecteert zachte lenzen. Het gebruik van deze vloeistof kan je zelfs het gevoel geven dat je elke dag een nieuwe set lenzen inbrengt. Wanneer je de lenzen in de vloeistof bewaart, zullen bacteriën en andere aanslag van de lenzen worden verwijderd.

Beste nieuwe lenzen

En de prijs voor de beste nieuwkomer gaat naar... ClearVision Bio Fresh 1 day! De lenzen hebben niet alleen een goede prijs-kwaliteitsverhouding, maar zorgen ook de hele dag voor comfort en hydratatie. Deze lenzen zijn gemaakt van Nesofilcon A, een zeer comfortabel materiaal, dat je ogen optimale bescherming bieden tegen elk gevoel van droogte of ongemak. Het materiaal imiteert het anti-uitdroging effect van natuurlijke tranen en houdt het vochtgehalte van het oog in balans. Hierdoor bieden de lenzen een scherp en helder zicht en een langdurig hydraterend gevoel tot wel 16 uur per dag.

Nu weet jij wat de best gekozen lenzen zijn van 2020. Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten contactlenzen op de markt, elk met verschillende kwaliteiten. Aangezien iedereen anders is, verschilt het ook welke lenzen bij jouw ogen passen. Om hierachter te komen kan je het beste contact opnemen met jouw opticien, zodat hij hier goed advies over kan geven. Laat in een reactie achter wat jouw favoriete lenzen zijn en waarom!

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze periodieke update met kortingen en tips en trucs en krijg een korting van € 5 op je eerste bestelling!