Halloween staat weer voor de deur. Om je outfit helemaal compleet te maken is de kleurlens een musthave. Via het internet kan je tegenwoordig heel eenvoudig gekleurde contactlenzen bestellen. Wees echter wel voorzichtig waar je dit doet! Ontdek in deze blog onze tips voor goedkope Halloween kleurlenzen.

Waarschuwing goedkope kleurlenzen

Kleurlenzen kunnen de kleur van je ogen tijdelijk veranderen of benadrukken. Vandaar dat deze lenzen hartstikke populair zijn tijdens halloween om de look compleet te maken. Verschillende webshops en feestwinkels bieden tegenwoordig kleurlenzen aan. Echter waarschuwen oogartsen van het Oogziekenhuis Rotterdam voor het ‘onzorgvuldig’ gebruik van goedkope contactlenzen. Bij deze goedkope lenzen heb je namelijk geen zicht op de kwaliteit. Ook moet er rekening worden gehouden met de draagtijd en eventuele onderhoud van de lenzen. Indien hier niet aan wordt voldaan kan dit vervelende aandoeningen als gevolg hebben. In het ergste geval kan dit leiden tot een oogontsteking of zelfs blindheid.

Zuurstofdoorlatende kleurlenzen

Als je graag veilig kleurlenzen wil dragen is het advies om zuurstofdoorlatende contactlenzen te kopen. Bij 123Optic hebben we een ruim assortiment aan goedkope kleurlenzen van bekende merken van grote fabrikanten. Deze zachte zuurstofdoorlatende kleurlenzen zijn veilig te dragen.

Ook voor goedkope kleurlenzen voor Halloween ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden zowel kleurlenzen op sterkte als zonder sterkte. Kies uit Air Optix Colors, Soflens Natural Colors, Freshlook Colorblends, Freshlook Dimensions of Queens. Voor de beste prijs-kwaliteitverhouding kies je voor Clearvision Classic Color. Alle lenzen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met of zonder sterkte, we hebben voor ieder wat wils. Zo hebben we diverse kleuren in ons assortiment waaronder: blauw, groen, grijs, hazel, bruin, geel en veel meer!

Tips kleurlenzen onderhouden

  • Houd rekening met de draagtijd van de lenzen
  • Bewaar alle soorten lenzen lenzen in lenzenvloeistof en nooit in (kraan)water
  • Leen gebruikte contactlenzen niet uit aan een vriend of vriendin
  • Deel gebruikte contactlenzen niet met anderen
  • Neem de lenzen uit voor het slapengaan
  • Ga langs een opticien of contactlensspecialist voor een oogmeting

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze periodieke update met kortingen en tips en trucs en krijg een korting van € 5 op je eerste bestelling!