De Air Optix Hydraglyde is de verbeterde en vernieuwde versie van de voorgaande lenzen Air Optix Aqua. De lenzen zijn ontwikkeld met nieuwe technologieën om een betere lens te ontwikkelen. Draag jij momenteel de Air Optix Aqua lenzen en ben je benieuwd naar het vernieuwde paar? Of ben je op zoek naar een nieuwe lens? In deze blog zal je meer lezen over de nieuwe lenzen van Alcon.

Verbeterde Technologieën

De nieuwe Air Optix plus HydraGlyde contactlenzen zijn ontwikkeld met de nieuwste technologieën van Alcon. Zo is er gebruik gemaakt van de SmartShield Technologie en de HydraGlyde Moisture Matrix Technologie. De combinatie van deze technologieën zorgt voor een unieke lens die nóg beter is dan de voorganger.

SmartShield Technologie

De unieke SmartShield Technologie beschermen de lens en het oog tegen irritaties. Deze technologie beschermt de lenzen tegen eiwitaanslag, vetten en natuurlijke bestandsdelen van tranen. Ook beschermen ze tegen resten van make-up. Dankzij deze technologie blijven de lenzen dus langer comfortabel en voorkomt het droge of geïrriteerde ogen. Je hoeft je dus niet druk te maken over irritaties door bijvoorbeeld het weer of uitlaatgassen, want daar ben je tegen beschermd!

HydraGlyde Moisture Matrix Technologie

De Air Optix plus HydraGlyde lenzen beschikken ook over de HydraGlyde Moisture Matrix Technologie. Dit zorgt voor een goede hydratatie gedurende de dag. De nieuwe technologie is zo ontworpen dat jij kan genieten van helder zicht zonder droge ogen te krijgen in de loop van de dag.

Nog langer genieten met Air Optix plus HydraGlyde

Deze nieuwe maandlenzen bieden een duurzame hydratatie en voorkomen droge ogen. Zo heb je de hele dag frisse en gezonde ogen en heb je dus geen last van uitdroging. Ook hoeven de lenzen niet te worden aangepast naar jouw ogen. Je zal meteen ervaren dat de lenzen perfect op je ogen passen.

Doordat de lenzen beschikken over de SmartShield Technologie, kun jij jouw favoriete make-up en huidcrème blijven gebruiken. Je ogen zijn namelijk beschermt tegen vuildeeltjes afkomstig van deze producten. De lenzen zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je de hele dag kan genieten van jouw paar lenzen zonder enige irritaties.

Voorgaande versie: Air Optix Aqua 

De Air Optix plus HydraGlyde is een verbetering van de voorgaande lenzen Air Optix Aqua. Deze lenzen waren al ontwikkeld voor een zijdezacht gevoel rondom en op uw ogen. Natuurlijk is dit weer hetzelfde in de vernieuwde lenzen en voelen je ogen de hele dag fris aan.

De Air Optix Aqua zorgt ervoor dat je de hele dag van je lenzen kon genieten door de extra bevochtiging van de lens. Het unieke bevochtiging component hecht zich aan het lensoppervlak om droge ogen te voorkomen. De zijdezachte lens wordt gevormd rondom het oog, waardoor de lens maar weinig contact maakt met het ooglid. Dit zorgt voor een hoog draagcomfort.

Ook hielpen de lenzen ze met het vocht bewaren door verlaging van de hydratatiegraad. Vanaf het eerste moment heb je dus een prettig gevoel in en rondom het oog. Deze technologie is verder ontwikkeld en toegepast zodat het ook beschermt tegen vuil. De nieuwe en verbeterde versie Air Optix plus HydraGlyde zorgt in vergelijking met Air Optix Aqua voor een nog betere hydratatie en bescherming.

Wat zijn de voordelen van Air Optix plus HydraGlyde?

  • De nieuwe Air Optix plus HydraGlyde zijn maandlenzen en kunnen wel dertig dagen lang gedragen worden.
  • De lenzen speciaal ontworpen voor mensen met droge of geïrriteerde ogen.
  • SmartShield Technologie voorkomt vuil in en rondom de ogen.
  • HydraGlyde Moist Matrix Technologie zorgt voor een optimale bevochtiging en draagcomfort.
  • Alcon technologie zorgt ervoor dat jouw oogleden gemakkelijk over de lenzen heen glijden.

De nieuwe Air Optix lenzen zijn dus zodanig verbeterd dat je een betere lenservaring zal hebben. Weet jij al of je de keuze gaat maken om over te gaan op de Air Optix plus HydraGlyde contactlenzen? Laat het ons weten in een reactie! Als je nog vragen hebt over de lenzen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze periodieke update met kortingen en tips en trucs en krijg een korting van € 5 op je eerste bestelling!