Als u astigmatisme heeft of multifocale contactlenzen nodig hebt, zult u merken dat de levertijden hoger zijn dan die van reguliere contactlenzen. Waarom is dat? En wat kunt u hieraan doen?

Wat is het verschil tussen torische, multifocale en reguliere contactlenzen?

Als het gaat om contactlenzen, zijn er een paar verschillende typen om uit te kiezen. Reguliere contactlenzen zijn de meest voorkomende en worden gebruikt om bijziendheid, verziendheid en astigmatisme te corrigeren. Torische contactlenzen zijn speciaal ontworpen voor mensen met astigmatisme, wat betekent dat de lens anders is gevormd om de unieke kromming van het oog te passen. Multifocale contactlenzen worden gebruikt om zowel bijna als verre zicht te corrigeren, waardoor ze een geweldige optie zijn voor mensen die een leesbril nodig hebben.

Het is belangrijk op te merken dat er meer dan 2 miljoen opties zijn voor torische en multifocale contactlenzen, omdat ze op bestelling worden gemaakt op basis van het recept van de persoon. Dit betekent dat het belangrijk is om samen te werken met een oogarts om het beste type contactlens voor uw specifieke behoeften te bepalen. Hoewel reguliere contactlenzen voor sommige mensen een goede optie kunnen zijn, kunnen torische en multifocale lenzen een nauwkeuriger visiecorrectie bieden voor mensen met astigmatisme of presbyopie. Dus, of u nu op zoek bent naar een basiscontactlens of iets meer gespecialiseerd, er zijn tal van opties beschikbaar om u te helpen duidelijk te zien.

Waarom kunnen reguliere lenzen op dezelfde dag worden verzonden en torische en multifocale lenzen niet?

Heb je je ooit afgevraagd waarom reguliere lenzen dezelfde dag kunnen worden verzonden, maar torische en multifocale lenzen kunnen dat niet? Welnu, het antwoord ligt in de complexiteit van deze lenzen. Normale lenzen hebben een enkele voorgeschreven sterkte, terwijl torische en multifocale lenzen meerdere variabelen hebben die nauwkeurig moeten worden uitgelijnd.

Torische lenzen zijn ontworpen om astigmatisme te corrigeren, wat betekent dat de lens op een specifieke manier moet worden georiënteerd om goed te werken. Multifocale lenzen hebben daarentegen verschillende variabelen in verschillende delen van de lens om zowel bijna als verre zicht te corrigeren.

Met meer dan 2 miljoen opties van torische en multifocale sterke punten worden deze lenzen op bestelling gemaakt. Dit betekent dat ze meer tijd en precisie nodig hebben om te produceren dan reguliere lenzen. Hoewel reguliere lenzen dezelfde dag kunnen worden verzonden, moeten torische en multifocale lenzen zorgvuldig worden vervaardigd om ervoor te zorgen dat ze aan de specifieke behoeften van elk individu voldoen. Dus als je torische of multifocale lenzen nodig hebt, wees dan geduldig en weet dat het wachten de moeite waard is voor de perfecte pasvorm.

Wat kan ik doen om mijn contactlenzen sneller te krijgen?

.

Ben je het zat om te wachten tot je contactlenzen aankomen? Nou, je bent niet de enige! Veel mensen zijn op zoek naar manieren om het proces te versnellen. Hier zijn een paar tips om u te helpen uw lenzen sneller te krijgen:

1. Bestel bij een gerenommeerde online retailer zoals 123optic.com die 99% van de contactlenzen op voorraad!

2. Controleer de levertijden op de bestelpagina en bestelalternatieven, zoals ClearVision, die veel sneller worden afgeleverd

Conclusie

Contactlenzen zijn er in verschillende typen, waaronder reguliere, torische en multifocale lenzen. Regelmatige lenzen zijn de meest voorkomende en worden gebruikt om bijziendheid, farsightedness en antigmatisme te corrigeren. Torische lenzen zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme, terwijl multifocale lenzen zowel bijna als verre visie corrigeren. Torische en multifocale lenzen duren echter langer om te leveren dan reguliere lenzen, omdat ze meerdere sterke punten hebben die precies moeten worden uitgelijnd. Met meer dan 2 miljoen opties van torische en multifocale sterke punten worden deze lenzen op bestelling gemaakt, waardoor meer tijd en precisie nodig zijn om te produceren. Om het proces te versnellen, kunnen mensen bestellen bij gerenommeerde online retailers en versnelde verzending overwegen. Het is belangrijk om samen te werken met een oogarts om het beste type contactlens te bepalen voor specifieke behoeften. Hoewel het misschien frustrerend is om te wachten, is het de moeite waard om de best mogelijke visie te garanderen. Er zijn producten beschikbaar om mensen met astigmatisme of presbyopie te helpen, en met meer dan 2 miljoen opties van torische en multifocale sterke punten is er een perfecte pasvorm voor iedereen.

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze periodieke update met kortingen en tips en trucs en krijg een korting van € 5 op je eerste bestelling!