Clearvision biedt betaalbare en comfortabele lenzen aan en zijn exclusief verkrijgbaar bij 123Optic. De beste prijs-kwaliteitverhouding en het comfort maken de lenzen erg populair. Ze zijn perfect als alternatief voor lenzen van andere grote merken.

Clearvision contactlenzen zijn exclusief verkrijgbaar bij 123Optic. De lenzen en lenzenvloeistoffen zijn ontwikkeld door een bekende fabrikant contactlenzen, waardoor ze van zeer hoge kwaliteit zijn. Dankzij de geweldige prijs-kwaliteitverhouding zijn de lenzen geschikt voor zowel beginnende lensdragers als voor ervaren lensdragers. 

Daglenzen

Bio Fresh 1 Day zijn bio-geïnspireerde daglenzen. Het ontwerp van de lens is gebaseerd op de natuurlijke werking van het oog. Dit imiteert de anti-uitdrogende werking van natuurlijke tranen en houdt het vochtgehalte in balans. Hierdoor bieden de lenzen tot wel 16 uur comfort. Clearvision Bio Fresh 1 Day is verkrijgbaar als sferische, multifocale en torische variant.

Classic 1 Day Extra 59 Extra daglenzen zijn ontworpen voor lensdragers met een actieve levensstijl. De contactlenzen bieden de voordelen van daglenzen en presteren uitmuntend in uitdagende omstandigheden. Bijvoorbeeld als je veel met beeldschermen werkt.

HydraGold 1 Day daglenzen zijn gebaseerd op de Fusion Technology. Deze technologie bestaat uit twee verschillende polymeren om je van ultiem draaggemak te voorzien gedurende de hele dag. De hoge zuurstofdoorlaatbaarheid van de lenzen draagt ook bij aan de gezondheid van de ogen.

Maandlenzen

Intense zijn maandlenzen gebaseerd op de MoistureSeal Technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de ogen continu gehydrateerd zijn. Clearvision Intense lenzen behouden tot 95% van hun vocht en bieden tot wel 16 uur per dag optimaal draagcomfort. Ook verkrijgbaar als torische en multifocale lens.

Tip: haal de beste deal in huis met ons CV Intense Promo pack!

Classic 55 UV zijn comfortabele en hydraterende maandlenzen. De lenzen zijn makkelijk in gebruik en bieden helder en scherp zicht. Ook bevatten de lenzen een UV-filter om je ogen tegen schadelijke zonnestralen te beschermen. 

Oxygen Extra UV maandlenzen hebben een UV-filter en een zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. Dankzij het silicone hydrogel materiaal laten de lenzen tot vijf keer meer zuurstof door naar de ogen dan bij traditionele hydrogel lenzen. 

Bio Fresh maandlenzen bieden natural lasting comfort. De lenzen bieden langdurig comfort en helder zicht dankzij het bio-geïnspireerde materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Het lensontwerp zorgt voor stabiel en helder zicht, zelfs in slechte lichtomstandigheden. 

Oxygen+ maandlenzen zijn ontwikkeld om langdurig comfort te bieden. De lenzen garanderen 30 dagen lang scherp, helder en comfortabel zicht. De silicone hydrogel lenzen laten veel zuurstof door naar de ogen voor gezondere ogen. Daarnaast zijn je ogen beschermd tegen schadelijke UV-stralen.

Classic Color zijn kleurlenzen die de natuurlijke oogkleur veranderen. De maandelijkse kleurlenzen zorgen voor een natuurlijke verandering in de oogkleur. Hierbij kan je kiezen uit vier verschillende sparkelende kleuren: green, hazel, blue en pearl. Ze zijn verkrijgbaar met en zonder sterkte. 

Oogdruppels en lenzenvloeistof

Comfort Tears zijn hydraterende oogdruppels die droge ogen en geïrriteerde ogen direct verlichten. De druppels verbeteren de traanfilmstabiliteit en beschermen het oog. Dankzij de handige verpakking kan je de druppels overal mee naar toe nemen voor directe verlichting. 

Clearvision Multi Purpose Solution is een alles-in-één lenzenvloeistof. Het reinigt, verzorgt, desinfecteert en bewaart zachte contactlenzen. Met behulp van de lenzenvloeistof geniet je iedere dag opnieuw van een optimaal en comfortabel zicht. De maandlenzen gaan perfect samen met de lenzenvloeistof, maar is ook goed te gebruiken voor alle andere zachte lenzen.

Clearvision als alternatief

ClearVision biedt de beste prijs-kwaliteitsverhouding op de markt. Bekijk hieronder voor welke merklenzen ClearVision een uitstekend alternatief is.

[table “1” not found /]

Contactlenzen online bestellen

Met ons uitgebreide assortiment is er altijd een optie die geschikt is voor jou. Ben jij er nog niet helemaal uit en heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice

123Optic is altijd op zoek naar de beste deal voor jou! Onze missie is om je de hoogste kwaliteit contactlenzen aan te bieden zonder het dure prijskaartje. Door onze producten online aan te bieden kan je flink besparen op de beste lenzen. Voor goedkope lenzen ben je bij 123Optic aan het juiste adres. 

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze periodieke update met kortingen en tips en trucs en krijg een korting van € 5 op je eerste bestelling!